Onze visie

  • Facebook Social Icon

De Zusjes is een warm familiebedrijf dat een tweede thuis wil zijn voor kinderen van 0 tot 3 jaar. In onze familie is iedereen welkom. Elk kind kan rekenen op een warm onthaal, met respect en aandacht voor de sociale, culturele of medische achtergrond.

 

Wij willen jouw prinsje of prinsesje mee op weg helpen in deze grote wereld. Als zussen trekken we aan hetzelfde zeel. We willen de waarden die wij meekregen uit onze liefdevolle opvoeding, delen met nieuwe generaties en dat doen we met de nodige theoretische onderbouwing en ervaring als opvoedster, als kinderverzorgster, als ouder en als tante.

 

Voor onze klantjes

Voor jouw kleine spruit willen we een rots zijn waarop hij of zij kan bouwen. Een bekend gezicht dat geruststelt, dat uitnodigt om te durven en te doen, dat garant staat voor een vertrouwde routine waarbij hij of zij zich goed voelt.

 

Voor hun mama’s en papa’s

Voor jou willen we een partner zijn in de opvoeding van je kleine sloeber. Omdat we weten dat elk kind uniek is, horen we graag wat jouw pruts van dag tot dag bezighoudt, welke specifieke zorgen hij of zij nodig heeft en wat er nieuw is in zijn of haar wereld.

Daarnaast beloven wij uitgebreid te vertellen over de ervaringen en de prestaties van jouw kindje in onze opvang. En desgewenst kan je op ons rekenen voor deskundig advies, verworven door opleiding en ervaring.

Hiervoor maken we graag even tijd wanneer je je pagadder afzet of ophaalt. Voor een diepgaand gesprek maken we bovendien graag tijd buiten de opvanguren.

 

De Zusjes staan niet alleen

Omdat je graag weet wat je pruts eet, werken we samen met Tuinbouwbedrijf Dillen uit Berlaar. Zo verkleinen we niet alleen het transport en de afvalberg, zo garanderen we ook dat onze klantjes verse kost voorgeschoteld krijgen.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now