Kinderopvang

De Zusjes

WELKOM BIJ KINDEROPVANG DE ZUSJES

 

Op zoek naar een fijne crèche? Dan ben je bij De Zusjes aan het juiste adres. Zussen Hanne en Kaat De Becker verzorgen jouw kleintje met liefde en plezier. En wat nog leuker is: je kan je kindje elke dag volgen via onze app! Zo blijf je dag in dag uit op de hoogte van wat jouw prinsje of prinsesje uitspookt in ons kinderdagverblijf.

 

Benieuwd? Maak een afspraak en eens kijken! Op deze site lees je alvast waarvoor De Zusjes staan.

  • Facebook Social Icon
Dit moet je ook nog weten

Onze visie

 

De Zusjes is een warm familiebedrijf dat een tweede thuis wil zijn voor kinderen van 0 tot 3 jaar. In onze familie is iedereen welkom. Elk kind kan rekenen op een warm onthaal met respect en aandacht voor de sociale, culturele of medische achtergrond. (Lees meer.)

All In 

 

We werken met een forfaitaire maandprijs. Dat wil zeggen dat je elke maand een vast bedrag betaalt waarin ziekte-, vakantie- en sluitingsdagen al verwerkt werden.

 

In deze prijs zijn heel wat zaken inbegrepen: ontbijt, een verse groenten- en fruitmaaltijd, water, luiers, verzorgingsproducten, het gebruik van de app Bitcare, bijdrage voor de afvalcontainer enz. 

Wim De Becker, Shangrila Home

Shangrila Home

 

De zusjes zijn niet de enige kinderverzorgers in de familie. Hun nonkel, Wim De Becker, leidt Shangrila Home. Dat is een tehuis voor straatkinderen in één van de armste landen ter wereld: Nepal.

 

In de opvang proberen we, op peuterniveau, geregeld stil te staan bij het leven van deze kinderen in Nepal. We proeven wat zij eten, luisteren naar wat zij zingen of we testen Nepalese spelletjes uit.

wonderfull faces.jpg
2 FUN ( SPRINGKASTELEN ).jpg
VOF THUISVERPELGEING DE COCK.jpg
pedicure carla van den bergh.jpg
immo vanoutsel.png