Wie zijn de zusjes?

 

Kaat De Becker, geboren in 1989, studeerde orthopedagogie aan de Karel De Grote Hogeschool. Ze nam haar professionele start in de kinderopvang en werkte als vrijwilliger met kinderen in Ghana en Nepal. Later belandde ze als opvoedster in het bijzonder onderwijs, maar die kleine rakkers uit de crèche bleven door haar hoofd spoken.
20181014_155632.jpg

Hanne De Becker, geboren in 1987, bewandelde een heel ander pad. Zij studeerde journalistiek en werkte in de media tot een zoontje haar wereld op zijn kop kwam zetten. Vastbesloten meer tijd te maken voor haar gezin, ging ze opnieuw naar school om kinderzorg te studeren. 

 

Zo groeide de droom van deze twee zusjes om samen een kinderdagverblijf te openen. Een gezellige opvang, geïnspireerd op de warme opvoeding die zij zelf genoten hebben. 

In 2018, 2 jaar na de opening, ontvingen de zusjes een nichtje: Birte Van Hoey-Storms, geboren in 1997. Zij studeerde Logistiek Assistent in ziekenhuizen in zorginstellingen en later ook kinderzorg. Met de komst van een derde medewerkster, werd het nog fijner vertoeven in de kinderopvang, want nu werd het mogelijk elk kindje nog meer persoonlijke aandacht te schenken en om nog meer te werken op het ritme van elk individueel kind.

  • Facebook Social Icon
livens ann.jpg
meere daan.png
REF VASTGOED.jpg